TIỆN ÍCH Install Cydia iOS 12 Without Jailbreak & Without Computer

Thảo luận trong '[iOS] Phần mềm' bắt đầu bởi Stephani, 29/3/19. Trả lời: 3, Xem: 452.

 1. Stephani

  Stephani Dự bị

  Tham gia:
  21/3/19
  Được thích:
  1
  Best Answers:
  0
  Stephani
  Trứng
  Online Cydia Installer will help to get Cydia within few clicks. Vì thế, bạn không thể yêu cầu một chế độ jailbreak hoặc máy tính. This is an online download Cydia package, và bạn có thể truy cập đến amazing bộ điều kiện trong một ít Steps. complicated jailbreak or a computer. This is an online download Cydia package, và bạn có thể truy cập đến amazing bộ điều kiện trong một ít Steps.  About Cydia Download

  Cydia is the most popular third-party app store offering a huge choice of iOS apps and tweaks. Cydia is the most popular third-party app store offering a huge choice of iOS apps and tweaks. Người dùng này không phải là bản phục vụ này. you can also download ringtones, themes, games, modified content, and a great deal more than that.

  Online Cydia Installer

  This is the best way for un-jailbroken iOS versions to download Cydia. In fact, this is the most available online installer Cydia for millions of Apple users and the latest iOS versions. That is the reason for using the Cydia installer for the latest iOS version for the latest iOS more impressive one.

  With Cydia Elite it is easy to download and install Cydia iOS 12.1.2 or lower version on each iPhone, iPad device. In fact, this is the only available method for iOS 12.1.2 Cydia and other iOS versions to download Cydia.

  Cydiaelite is an online Cydia installer for latest iOS versions to download Cydia. In fact, khi bạn tìm thấy một cách khác với Cydia, hurried lên để lấy được hiện thời với cập nhật Cydia với Elite tool.


  Cydia iOS 12.1.2 compatibility with CydiaElite

  iPhones: iPhone Xr, iPhone XS Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 5s

  iPad: 12.9-inch iPad Pro (1st generation), 12.9-inch iPad Pro (2nd generation), 9.7-inch iPad Pro, 10.5-inch iPad Pro, iPad (5th generation), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4 , iPad mini 3, iPad mini 2

  How to download and install Cydia iOS 12.1.2
  • Visit CydiaElite official website using your Safari web browser
  • Then tap vào CydiaElite download nút để bắt đầu tiến trình
  • Here it starts semi jailbreak before downloading Cydia and then automatically start the download and install process
  • Within a few thứ tự tiến trình đã thực hiện đã tải về Cydia BEST của tập tin bộ lưu cho bạn iPhone, iPad, and iPod touch device.
  Wrapping Up

  Cydia Installer will give amazing Cydia with an online solution. Cydiaelite Cydia installer is a fast, safe and easy method for các người dùng. You will never lose the device warranty. Đây là một và chỉ một Cydia Downloader đã cho cho người dùng. Có nhiều người dùng bị lỗi với phần mềm But này sẽ cho Cydia Benefits cho bạn thiết bị.
   
  Thảo luận thêm về chủ đề này?
 2. cocconden

  Tham gia:
  30/3/09
  Được thích:
  413
  Best Answers:
  0
  cocconden
  TÍCH CỰC
  Google dịch à. ???
   
  1. gkcongthien

   Tham gia:
   13/7/12
   Được thích:
   390
   Best Answers:
   0
   gkcongthien
   TÍCH CỰC
   gkcongthien @cocconden chắc chắn r =))
    
 3. Thịnh BBQ

  Tham gia:
  22/12/17
  Được thích:
  557
  Best Answers:
  0
  Thịnh BBQ
  TÍCH CỰC
  Excuse me! What do you mean?

  Ko biết Tây thật hay Tây giả đây :D
   
Đang tải...